0

Satisfyer Pro 2 Next Generation luchtdruk vibrator, review

In deze review over de Satisfyer Pro 2 Next Generation luchtdruk vibrator vertel ik je graag of hij aan mijn hooggespannen verwachtingen kon voldoen. Hij stond al lang op mijn wensenlijstje, want tja, na al die lovende reacties moest het wel een fantastisch product zijn, toch? Ik vertel je er graag meer over!


Review Satisfyer pro 2 next generation luchtdruk vibrator

Ben je op zoek naar dé populairste vibrator van dit moment? Dan kom je toch al snel bij de Satisfyer Pro 2 Next Generation luchtdruk vibrator uit. Het heeft een tijdje geduurd tot ik hem echt durfde aan te schaffen. Waarom? Een goede vraag. Als ik naar het model kijk raak ik toch een beetje in verwarring. De Satisfyer Pro 2 lijkt in niks op de ouderwetse vibrators. Het eerste waar ik aan denk als ik ernaar kijk is een oorthermometer... en dat is niet echt opwindend te noemen natuurlijk. Daarnaast zag ik overal alleen maar reviews die Halleluja en Hosanna schreeuwden. En tja, daar word ik dan stiekem toch een beetje achterdochtig van. Maar ja, je komt er uiteindelijk maar op één manier achter of al die lovende verhalen al dan niet waar zijn...

 

Satisfyer Pro 2 Next Generation 

Laat ik eens bij het begin beginnen. De Satisfyer Pro 2 luchtdruk vibrator is een fluisterstille en 100% waterproof clitoris stimulator. Hij is gemaakt van siliconen en ABS kunststof, heeft een luxe gouden kleur en wordt in een mooi chic doosje geleverd. Alleen de Satisfyer Pro 2 uit de doos halen voelde daarom al echt als een feestje. Ook het gewicht vond ik erg verrassend, hij weegt namelijk erg weinig (248 gram om preciezer te zijn) en dankzij zijn mooie vorm ligt hij erg lekker in de hand. Verder tref je in de doos de gebruiksaanwijzing aan en een magnetische USB-lader, dus geen gedoe met batterijen. 

De bediening van de Satisfyer Pro 2 is erg eenvoudig. Op het handvat zit een aan/uit knop: aanzetten is kort indrukken, als je de knop zo'n twee tellen ingedrukt houdt gaat hij weer uit. Boven de aan/uit knop zit een +/- knop. Met de + neemt de intensiteit van de luchtdrukgolven toe, met de - neemt de intensiteit weer af.  

 

Luchtdruk vibrator?

Hoewel we spreken over een luchtdruk vibrator is de term vibrator in deze eigenlijk niet helemaal waar. Bij een 'ouderwetse' vibrator bereik je een hoogtepunt door de clitoris te stimuleren met behulp van trillingen (vibraties). Een luchtdruk vibrator daarentegen werkt door middel van innovatieve technologie. Wanneer je de opening in het witte kapje over je clitoris plaatst en de Satisfyer Pro 2 aanzet creeër je een vacuüm. De clitoris wordt daardoor een beetje naar binnen gezogen. Vervolgens kun je met de +/- knop de intensiteit van de luchtdrukgolven bepalen. Kortom, de clitoris wordt niet door directe aanraking gestimuleerd waardoor de kans op overstimulatie veel kleiner is. Trilt de Satisfyer Pro 2 dan helemaal niet? Jawel, maar dat is meer omdat hij nou eenmaal gebruik maakt van een motortje. 

    

Reinigen en onderhoud Satisfyer Pro 2

Niet het meest leuke onderdeel om het over te hebben, maar wel belangrijk: het reinigen en onderhoud van de Satisfyer Pro 2. Voor het eerste gebruik moet je even geduld oefenen... je moet hem namelijk eerst even helemaal goed opladen. Je doet dit eenvoudig met de meegeleverde magnetische USB-laadkabel. Volgens het instructieboekje kan dit de eerste keer tot 8 uur in beslag nemen, de keren erna duurt het opladen zo'n 4 uur... Vervolgens kun je hem dan een uur gebruiken. Hoe weet je nou of de Satisfyer Pro 2 aan het opladen is? Dan knippert het lampje. Brandt het lampje, dan is de accu vol en is hij klaar voor actie!

Er wordt aangeraden om tijdens het gebruik van de Satisfyer Pro 2 luchtdruk vibrator gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Let op: gebruik absoluut geen glijmiddel op basis van siliconen, anders beschadigt je speeltje!

De siliconen kapjes van de Satisfyer Pro 2 Next Generation zijn los verkrijgbaar. Ik heb zelf deze siliconen kapjes met twee verschillende maten erbij besteld, maar je zou ook deze kunnen nemen. Aangezien de kapjes dus eenvoudig van je speeltje zijn te krijgen, kun je ze ook makkelijk schoonmaken. Daarnaast is de Satisfyer Pro 2 ook nog eens waterdicht. Wil je hem eens een goede schoonmaakbeurt geven, dan kan je hem ook in zijn geheel in wat lauwwarm water leggen met wat toycleaner. Of je neemt hem gewoon mee onder de douche of in bad... Wil je hem vervolgens graag veilig en discreet opbergen? Dan zou je ook een toybag aan kunnen schaffen.

 

En, wat ik van de Satisfyer Pro 2?

Goed, nu we de theorie doorgenomen hebben is het tijd voor de praktische hamvraag: wat vind ik van de Satisfyer Pro 2? Eerlijk gezegd was ik door alle positieve verhalen toch een beetje zenuwachtig geworden. Want wat nou als het apparaat enorm tegen zou vallen? De prijs van de Satisfyer Pro 2 is toch behoorlijk wat hoger dan de ouderwetse vibrators die ik tot nu toe had...

Hij ligt erg lekker in de hand en het witte siliconen kapje voelt erg zacht en comfortabel aan. Toen ik de Satisfyer Pro 2 de eerste keer aanzette moest ik toch even wennen. Eerst wordt namelijk voorzichtig het vacuüm gecreëerd, wat ik toch een beetje gek vond voelen, en dan pas bepaal je de intensiteit van de luchtdrukgolven. En laat ik eerlijk zijn, waar ik normaal gesproken meer van de hoogste stand ben, was ik nu meer dan tevreden met standje 4 à 5. De sessie duurde van het aanzetten tot aan het hoogtepunt een schamele 2 minuten... En nu weet ik niet hoe dat met jou gaat, maar ik had nog nooit zo snel mijn hoogtepunt bereikt!

Ook nu ik de Satisfyer Pro 2 al een aantal keren getest heb blijft stand 4 à 5 meer dan prima voor me. Het is en blijft elke keer weer een enorm intense ervaring. Nu las ik ergens dat andere testers de voorganger van de Pro 2 nog intenser vonden en dat ze dat hebben aangepast. Mijn hemel, dan ben ik blij dat ik de Satisfyer Pro 2 heb aangeschaft en niet zijn voorganger!

Wat voor cijfer ik de Satisfyer Pro 2 Next Generation geef? Dan ga ik toch zeker voor een dikke 9. Wat mij betreft zou iedere vrouw er eentje moeten hebben! Daarom krijg je van mij nu 15% korting met de kortingscode SatisfyerPro2 (geldig tot 28-2-2022, eenmalig te gebruiken). Je koopt hem hier

 

Wil je niks missen en op de hoogte blijven van de nieuwste reviews, producten en meer? Like dan ook onze Facebookpagina!