0

Tips voor het kopen van je eerste vibrator

Je eerste vibrator kopen is vaak wel een dingetje. Want hoe weet je nou welke vibrator het meest geschikt is voor jou? Om je op weg te helpen heb ik daarom een aantal tips voor het kopen van je eerste vibrator!


Tips voor het kopen van je eerste vibrator, waar moet je op letten?

Vooropgesteld: niet iedereen houdt ervan om seksspeeltjes te gebruiken. Dat is natuurlijk helemaal prima en ook perfect normaal. Zoveel mensen, zoveel wensen. Uit ervaring weet ik wel dat sextoys een interessante toevoeging aan je seksleven kunnen zijn. Daarom deel ik toch graag mijn tips voor het kopen van je eerste vibrator. Let's go!

 

Naar de winkel

Hoewel je misschien niet meteen bij het idee staat te juichen om een sekswinkel binnen te lopen, het is toch wel aan te raden. Zeker wanneer je je eerste vibrator wil gaan kopen. Waarom? Omdat er in de winkel vaak proefmodellen staan zodat je zelf voor de aankoop kunt testen hoe de vibrator aanvoelt en trilt. 

 

Prijs

Als eerste is het belangrijk om naar de prijs te kijken. Je kunt je eerste vibrator namelijk zo duur maken als je zelf wil, maar het is natuurlijk zonde om veel geld uit te geven aan iets wat je na één keer gebruiken in je kast laat verstoffen. Een mooi voorbeeld is de Rose Vibrator met tien vibratiestanden, die perfect is voor beginners én een leuke prijs heeft. Merk je dat je de trillingen wel kunt waarderen en het naar meer smaakt? Dan kun je je verzameling natuurlijk altijd gaan uitbreiden!

 

Materiaal

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar flexibele seksspeeltjes kunnen ftalaten bevatten én afgeven. En hoewel de NVWA zegt dat de risico's gering zijn als de sextoys minder dan twee uur per week gebruikt worden, is het idee alleen al een moodkiller. Helaas is het gebruik van ftalaten in deze producten nog altijd niet bij wet verboden. Kijk daarom altijd goed naar het etiket van je vibrator of deze vrij is van weekmakers. Wil je graag een vibrator van veilig en goed reinigbaar materiaal? Kies dan eentje op basis van siliconen of metaal.

 

Vorm

Vibrators komen in verschillende vormen. Ben je een beginner en heb je nog geen idee wat je fijn vindt, dan is een klassieke staafvibrator of G-spot-vibrator sowieso altijd een goede keus. Je kunt hiermee zelf ontdekken of je het liefst alleen je clitoris stimuleert of dat je juist inwendige trillingen erg prettig vindt. Wanneer je dit weet kun je op zoek gaan naar een ander model waar je vrolijk van wordt.

 

Heel veel plezier met het kopen van jouw eerste vibrator! En wil je graag op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina!

Bekijk ook eens
The Classic Vibrator

€ 9,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis