0

Voel je sexy en uitdagend met onze latex damescollectie!

Wil jij je sexy en uitdagend voelen? Je duistere kant naar voren laten komen? Daar kan een kledingstuk uit onze latex damescollectie je prima bij helpen! In de latex damescollectie van LateNightToys.nl vind je namelijk latex kleding, lingerie en kousen! Natuurlijk is het ook belangrijk om je latex kleding goed te onderhouden. Ook daar vertellen we je in dit blog graag meer over!


Met de latex damescollectie van LateNightToys.nl voel jij je sexy en uitdagend.

Onze latex damescollectie is perfect geschikt voor dames die graag hun ruigere kant willen tonen. Latex is een enorm rekbaar materiaal en wordt is een natuurlijk product, het wordt namelijk gemaakt van het sap van natuurrubber. Omdat latex aanvoelt als een tweede huid wordt het vaak gebruikt voor fetisj-kleding en condooms. Maar wist je dat latex ook gebruikt wordt voor opblaasbare dildo's? Het speciale gevoel en de specifieke geur van latex kunnen zorgen voor een extra sensatie.

 

Latex damescollectie

In onze latex damescollectie vind je alles wat je nodig hebt om een prachtige look te creëren. Is dat alles? Nee, we zullen het in dit blog ook hebben over datex, tips geven voor het aantrekken van latex kleding en stilstaan bij het onderhoud ervan. Daarnaast zullen we ook nog aandacht geven aan andere belangrijke zaken zoals welke glijmiddelen je kan gebruiken bij latex en, misschien wel het belangrijkste aandachtspunt: de latex allergie.

Nu even terug naar het begin, want wat tref je allemaal aan in onze uitgebreide latex damescollectie? We lopen het even na per categorie:

 

Latex kleding

In deze categorie vind je latex kleding. Laten we om te beginnen even stilstaan bij de latex mini jurkjes. Deze sexy jurkjes zijn verkrijgbaar met korte en lange mouw en in diverse kleuren. Ben je op zoek naar een echte blikvanger en een onweerstaanbare look, kies dan voor één van onze catsuits. Je maakt je outfit compleet met een stel elegante handschoenen en een legging, met of zonder open kruis. Oh la la..!

Meer informatie.

 

Latex lingerie

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je latex kleding subtieler te dragen, zoals een latex slip of een mooi corset. Helemaal spannend is een latex jarreteltopje. Vertel je geliefde van tevoren nog niks en verras hem of haar na een fantastisch avondje uit! 

Meer informatie.

 

Latex kousen

Door het dragen van latex kousen maak je je latex outfit echt helemaal af natuurlijk. Door de perfecte pasvorm laten deze kousen je benen er superelegant en sexy uitzien. Naast latex kousen kun je ook kiezen voor een latex panty of een legging.

Meer informatie.

 

Tips voor het aantrekken van latex kleding

Oké, onze latex damescollectie is dus supersexy en een echte must have voor iedere garderobe. Maar zoals gezegd is latex superelastisch, waardoor het aanvoelt als een tweede huid. Dat brengt gelijk ook een keerzijde met zich mee... want hoe trek je latex kleding eigenlijk aan zonder dat het de hele tijd aan je huid blijft plakken? 

 

Stap 1

Ben je een beginner op het gebied van latex kleding? Dan is het sowieso al een goed idee om je kleding samen met iemand anders aan te trekken. Bekijk voor je begint ook de nagels van je handen en voeten eens kritisch. Zijn de nagels lang of scherp? Vraag dan iemand met korte nagels om je te helpen. Zorg er bij het aantrekken van latex kleding voor dat je nagels altijd naar de huid gericht zijn en niet naar de latex.

 

Stap 2

Ben je (zijn jullie) er klaar voor? Pak vervolgens je Pjur Cult Latex Gel erbij en spray je latex kledingstuk ermee in. Vervolgens trek je het kledingstuk moeiteloos aan, ook in het geval van veel lichaamsbeharing. Bijkomend voordeel van de Pjur Cult Latex Gel is de verzorgende werking. Hierdoor blijft je kleding langer mooi. Wil je liever geen spray gebruiken? Bekijk dan eens deze latex talkpoeder.

Heb je geen Pjur Cult Latex Gel in huis? Leg dan voor de zekerheid een groot kleed of laken op grond. Pak vervolgens je siliconen glijmiddel erbij en smeer het kledingstuk of jezelf ermee in en wees hierbij vooral niet te zuinig! Heb je alleen een glijmiddel op waterbasis in huis? Ook geen probleem, maar het voordeel van een siliconen glijmiddel ten opzichte van een glijmiddel op waterbasis is dat het langer glad blijft. Hoe dan ook, als je maar niet aan de slag gaat met andere smeersels als olijfolie, babyolie en dat soort zaken. 

 

Stap 3

Als alles goed is ingesmeerd met glijmiddel is het tijd om je latex kledingstuk aan te gaan trekken. Zorg ervoor dat je dit in één keer goed doet, want eenmaal aan laat latex kleding zich niet goed meer draaien en corrigeren. De kans is dan zelfs aanwezig dat het kledingstuk kapot gaat.    

Bij het aantrekken van latex kousen, leggings of catsuit is het belangrijk dat je het kledingstuk eerst oprolt. Je trekt het vervolgens aan zoals je een panty aan zou doen: dus van de tenen naar de hiel tot aan de knie. Vervolgens doe je het andere been. Dan stukje voor stukje omhoog, tot het goed aansluit in het kruis en dan rustig verder omhoog. Geduld is hierbij een schone zaak!

 

Datex kleding

Lees je bovenstaand stappenplan voor het aantrekken van latex kleding en denk je nou bij jezelf 'oh help!', er is een alternatief. Er is namelijk ook kleding gemaakt van datex. Dit materiaal is gemaakt van latex, maar is aan de binnenzijde voorzien van een laagje stof. Zo heeft datex wel de voordelen van latex, maar niet de nadelen. Dankzij de stoffen binnenzijde blijft datex namelijk niet plakken op de huid en hoef je niet met sprays of glijmiddel aan de slag.

 

Onderhoud latex kleding

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van je latex kleding. Er is een complete latex onderhoud set waarin alles zit wat jouw kleding nodig heeft. Berg de kleding vervolgens op zonder het tegen andere materialen aan te leggen. 

Denk bij het onderhoud van latex kleding ook om de hygiëne. Latex is namelijk een poreus materiaal, daarom is het erg belangrijk dat je het na gebruik goed reinigt. Dit kan eenvoudig met toycleaner en water. 

 

Latex allergie

Let op: latex kan een allergische reactie veroorzaken. Draag je een kledingstuk uit de latex damescollectie en krijg je allergische klachten zoals rode plekken in combinatie met jeuk? Of rode ogen die tranen, dik zijn en jeuken? Trek het kledingstuk dan meteen uit. De allergische reactie zal dan snel verdwijnen.

 

Vind je dit artikel leuk om te lezen en wil je niks missen? Like dan ook de Facebookpagina van LateNightToys.nl.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com