0

Überlube - Siliconen Glijmiddel Good-To-Go Reisverpakking - Gold

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Überlube Siliconen Glijmiddel Good-To-Go Reisverpakking Gold

Met de compacte Überlube siliconen glijmiddel Good-to-Go reisverpakking (Gold,15 ml) ben jij altijd goed voorbereid op een spannende date. De set bestaat uit een eenmalig bruikbare flacon met handig pompsysteem en een classy goudkleurige aluminium koker. 

Ingrediënten: Dimethicone, Dimethiconol, Cyclomethicone, Tocopheryl Acetate (Vitamine E).

Verkrijgbaar in de volgende kleuren: SilverRed en Black.

Überlube Siliconen Glijmiddel is een premium glijmiddel gemaakt van siliconen. Überlube heeft een lichaamsveilige formule die de natuurlijke pH-waarde niet aantast.

Dit siliconen glijmiddel is geschikt om samen met latex en polyisopreen condooms te gebruiken. Überlube is geur- en kleurloos en dermatologisch getest.

Waarom zou je kiezen voor een glijmiddel op basis van siliconen? Een groot voordeel ten opzichte van een glijmiddel op waterbasis is dat een siliconen glijmiddel niet uitdroogt. Daardoor is het Überlube siliconen glijmiddel ook goed te gebruiken voor massages!

Een tweede voordeel is dat siliconen glijmiddel ook werkt in water. Ideaal voor in bad of onder de douche.

Dit glijmiddel is transparant en makkelijk te doseren dankzij het hygiënische pompsysteem.

Let op:

Extra navullingen zijn los te bestellen: 2 x 15ml of 4 x 15 ml.

Glijmiddel op siliconen basis gaat niet goed samen met siliconen sextoys: gebruik dan liever een glijmiddel op waterbasis.

Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.

Koel en donker bewaren.

Alternatieven die wij aanraden
-
+