0

Kuisheidsgordels

Kuisheidsgordels

Kuisheidsgordels, een veelgebruikt item bij een BDSM rollenspel. Wil jij voorkomen dat jouw man of vrouw masturbeert? Of misschien zelfs wel vreemdgaat? Een kuisheidsgordel geeft je zekerheid!

Wat is een kuisheidsgordel?

Een kuisheidsgordel is een band die het geslachtsdeel en de anus bedekt. Als Dominante partner weet je zeker dat wanneer jij jouw sub een kuisheidsgordel laat dragen, deze geen geslachtsgemeenschap kan hebben of kan masturberen, omdat de kuisheidsgordel afgesloten wordt met een slot.

Over het algemeen wordt de kuisheidsgordel alleen gedragen in de slaapkamer, aangezien de drager niet in staat is om naar het toilet te gaan. Maar ook dit kan natuurlijk onderdeel uitmaken van het rollenspel. 

Welke kuisheidsgordel kopen?

De meeste kuisheidsgordels zijn gemaakt van leer, maar zijn daarnaast ook voorzien van bijzondere toevoeginen. Zo zijn er kuisheidsgordels in het assortiment van LateNightToys.nl die voorzien zijn van spikes of juist met anaalplug enz. Welke kuisheidsgordel je koopt ligt dan ook helemaal aan jouw of jullie persoonlijke voorkeuren.