0

überlube

Überlube premium siliconen glijmiddel, omdat ze bij Überlube weten hoe belangrijk gevoel is. Ontworpen voor seks, maar te gebruiken voor zoveel meer aspecten in je leven!

Het grootste voordeel van een siliconen glijmiddel is het feit dat het niet uitdroogt. Maar wist je dat een siliconen glijmiddel ook nog eens ontzettend veelzijdig is? Hoewel de siliconen glijmiddelen van Überlube ontwikkeld zijn met seks in het achterhoofd, zijn ze namelijk op nog meer vlakken te gebruiken! 

Wist je bijvoorbeeld dat je Überlube siliconen glijmiddel ook goed kunt gebruiken voor het temmen van kroezend haar of om je haarpunten te verzorgen? Maar je kan het siliconen glijmiddel ook goed gebruiken als je fanatiek sport, het biedt je namelijk ook langdurige schuurbescherming. Kortom, je kunt het siliconen glijmiddel in je dagelijkse leven op meerdere manieren gebruiken!

Überlube is ook ideaal als je veel reist. Ze hebben nu namelijk ook een mooie reisverpakking in het assortiment. Zo heb jij altijd 15 ml mulitifunctioneel siliconen glijmiddel bij de hand!