0

Top 10 vibrators

Wil je graag een vibrator kopen, maar heb je geen idee welke je moet kiezen? Wij zetten de top 10 populairste vibrators voor je op een rij. Koop je je eerste vibrator? Dan wil ik je graag aanraden om eerst het blog te lezen met tips voor het kopen van je eerste vibrator


Welke vibrator kopen? Top 10 populaire vibrators

Vibrators komen in verschillende soorten en maten. Wist je dat er grofweg vier soorten vibrators zijn? Je hebt clitorale vibrators om de clitoris mee te stimuleren. Staafvibrators die je in kan brengen, maar waar je ook de clitoris mee kunt stimuleren. G-spot-vibrators, deze breng je in en zijn te herkennen aan een ribbel of soort 'wipneus'. En last but not least: duo-vibrators, voor gelijktijdige inwendige en clitorale stimulatie.   

 

Womanizer Premium

Womanizer Premium Luchtdruk vibrator kopen doe je eenvoudig bij je favoriete online sexshop LateNightToys.nl

De Womanizer Premium wordt erg goed gewaardeerd door vrouwen. Het is een luchtdrukvibrator die zorgt voor een optimale stimulatie van de clitoris. Door middel van luchtdrukgolven creëert hij een intens zuigend gevoel. De Womanizer Premium heeft 12 intensiteitsstanden, is fluisterstil en waterproof! Ook beschikt hij over een autopilot functie waarbij de intensiteit van de luchtdruk langzaam automatisch toeneemt. Oplaadbaar via USB-kabel, dus geen gepruts met batterijen! Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer informatie.

 

MyMagicWand

MyMagicWand wand vibrator kopen doe je eenvoudig bij je favoriete online sexshop LateNightToys.nl

MyMagicWand vibrator heeft een krachtige motor met 6 verschillende vibratiestanden: 3 snelheden en 3 patronen. Deze wand vibrator is daardoor ook geschikt om te gebruiken als massageapparaat! De bediening is door de drukknopjes op het ronde handvat erg eenvoudig. Aangezien de MyMagicWand vibrator op netstroom werkt heb je ook hier geen gedoe met batterijen en afnemende vibratiesterkte door een slechter wordende accu.

Meer informatie.

 

Satisfyer Pro2

Satisfyer pro 2 next generation luchtdrukvibrator kopen doe je eenvoudig bij je favoriete online sexshop LateNightToys.nl

Deze luchtdruk vibrator van Satisfyer Pro was niet voor niks vorig jaar de best beoordeelde! Het is een hightech seksspeeltje die de clitoris stimuleert zónder contact te maken. Hij heeft maar liefst 11 spannende en krachtige standen die een geweldige stimulatie geven. Daarnaast is hij ook nog eens fluisterstil en waterproof, dus geschikt om mee te nemen in bad of onder de douche. Naar de Satisfyer Pro 2 review.

Meer informatie.

 

Womanizer Liberty

Womanizer Liberty kopen doe je snel en discreet bij je favoriete online sexshop LateNightToys.nl

Wil je graag een compacte en discrete luchtdruk vibrator? Dan is de Womanizer Liberty degene die je moet hebben. Hij beschikt over 6 luchtdrukstanden en is door middel van de + en - knopjes eenvoudig te bedienen. Door het handige kapje met magneetsluiting is de vibrator ook nog eens goed beschermd.

Meer informatie.

 

Easytoys Rabbit Vibrator

EasyToys rabbit vibrator kopen doe je eenvoudig bij je favoriete online sekswinkel LateNightToys.nl

Het konijntje van deze rabbit vibrator stimuleert de clitoris terwijl de roterende kralen de binnenkant van de vagina masseren. Hij beschikt over 12 verschillende standen en wisselende rotatiesnelheden. Wil je liever alleen een trillende bunny? Geen probleem, de twee verschillende functies zijn ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Niet fluisterstil en ook niet waterdicht. Werkt op 3x AAA batterijen. 

Meer informatie.

 

Senzi Vibrator

Senzi vibrator kopen doe je eenvoudig bij je favoriete online sexshop LateNightToys.nl

De Senzi Vibrator is een prachtig vormgegeven pinpoint vibrator met 12 verschillende standen die makkelijk in te stellen zijn met de knop op het handvat. Dankzij de meegeleverde koker kun je de vibrator veilig opbergen waardoor je hem ook nog eens discreet mee kunt nemen in je tas. Volledig waterproof, eenvoudig te reinigen en oplaadbaar via USB-kabel.

Meer informatie.

 

Teazers vibratie-ei

Teazers vibratie ei met afstandsbediening kopen doe je eenvoudig bij je favoriete online sekswinkel LateNightToys.nl

Dit mooie siliconen vibratie-eitje met 10 vibratiestanden is zacht, spatwaterproof en oplaadbaar. Je bedient hem eenvoudig met de draadloze afstandsbediening, met een bereik van 20 meter. 

Meer informatie.

 

Big Boss G5

Big Boss G5 realistische vibrator kopen doe je eenvoudig bij je favoriete online sexshop LateNightToys.nl

De Big Boss G5 is een mooie, extra krachtige, realistische vibrator met 6 vibratiestanden en patronen. Hij is eenvoudig te bedienen met de drukknopjes op het ronde handvat. Dankzij het stevige handvat met ronde opening is hij goed vast te houden. Oplaadbaar en 100% waterproof! 

Meer informatie.

 

Koppel vibrator

Koppel vibrator kopen doe je eenvoudig bij je favoriete online sexshop LateNightToys.nl

Ben je op zoek naar de ultieme vibrator om samen te genieten? Dan is deze pair vibrator een must-have. Dankzij zijn unieke ontwerp is hij multifunctioneel en aan twee kanten te gebruiken. Beide uiteinden hebben een aparte motor met 7 standen (3 snelheden en 4 patronen) waardoor ze afzonderlijk van elkaar in te stellen zijn. Waterproof en oplaadbaar via USB-kabel.

Meer informatie.

 

Doxy Massager

Doxy massager wand vibrator kopen doe je eenvoudig bij je favoriete online sexshop LateNightToys.nl

Ben jij al wat gewend op het gebied van vibrators en toe aan een nieuwe uitdaging? Kies dan vooral voor de Doxy Massager. Voorzien van flexibele kop en zeer krachtige motor. Dankzij de vaste stekker, met ongeveer 3 meter snoer, is hij meteen klaar voor gebruik!

Meer informatie.

 

Wil je graag op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina!

Bekijk ook eens
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml

€ 8,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
EasyGlide anaal glijmiddel - 150 ml

€ 9,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Easytoys Zwarte Anaal Douche - Klein

€ 11,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis